Diensten

Voor Mevrouw:

Het nauwer of wijder maken van japonnen, mantels, rokken of en pakjes. Het korter of langer maken. Nieuwe voering in rokken. Nieuw elastiek of ritssluitingen in pakjes of mantels, kragen en schouders in de nieuwe lijn en in het algemeen elke verandering of vernieuwing die ervoor zorgt dat uw kleren weer passen. Ook stoppage.!

Voor Meneer:

Aanpassingen van de revers aan de nieuwe lijn. Verbreden of innemen van zij naden en vernauwen van schouders, korter of langer maken van zomen en mouwen. Verandering van het model van de kraag. Nieuwe voering en al wat te maken heeft met uw colbert. Pantalons: verwijden, innemen, langer of korter maken. Omslagen: Nieuwe ritssluitingen, nieuwe zakken, etc.

Repareren van Kleding

De Gouden Schaar Uithoorn Kledingreparatie & Stomerij biedt een zeer uitgebreid (en betaalbaar) pakket aan diensten. Hieronder geven wij u een overzicht van waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Wilt u iets laten repareren of reinigen dat niet in dit overzicht genoemd wordt, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De kans is groot dat wij u toch kunnen helpen.

Stomerij / Reiniging

U kunt alle soorten kleding of woningtextiel, zoals vloer kleed stukken en karpetten, bij ons aanbieden voor het droog reinigen (stomen), nat reinigen (wassen), chemisch reinigen, en strijken. *Lakenpakketten en dekbedden zijn na onze reiniging heerlijk fris, schoon,strak gestreken en gevouwen.

Suède en leer reiniging

Gespecialiseerde reiniging. Naast het reinigen wordt het suède geborsteld en behandeld waardoor de kleur weer terug komt. Leren kleding krijgt naast reiniging een behandeling tegen uitdroging. Het leer glanst u weer tegemoet.

Reiniging van bruidskleding

Uw bruiloft, de mooiste dag van uw leven. In prachtige bruidskleding natuurlijk. De kans is groot dat uw trouwjurk of trouwpak niet geheel ongeschonden door uw trouwdag heen komt. Een vlek hier en daar is zeker op een feestdag niet te voorkomen. Met name de onderzijde van uw japon of sleep krijgt het flink te verduren. Maar uiteraard wilt u uw bruidsjapon (of het trouw kostuum van de bruidegom) wel graag als aandenken bewaren. Wij besteden veel zorg aan de reiniging van uw kwetsbare trouwkleding, zodat deze keurig netjes kan worden opgeborgen als een blijvende herinnering.

Gordijnen en Vitrages

U bent op het juiste adres voor uw gordijnen, vitrages en vouw gordijnen. Wij maken en vermaken alle soorten gordijnen. Korter maken van gebruikte gordijnen is meestal geen probleem. Langer maken met zo’n 20 cm is vaak ook heel goed mogelijk zonder opvallende dwars naden. Tevens ook voor al uw stoomklussen, strijk- en reparatie werk van huishoudtextiel o.a. gordijnen en kussens kunt u bij ons terecht. Ook voor particulieren!

Overig woningtextiel

De woningtextiel bewerkingen omvatten behalve gordijnen ook meubel overtrekken, wiegbekledingen, hemelbedden, tafelkleden, servetten, beddengoed etc. Ook hier geldt dat onder voorwaarden passen,meten en adviezen gratis zijn.