Stomerij en Wasserij

U kunt alle soorten kleding of woningtextiel, zoals vloer kleed stukken en karpetten, bij ons aanbieden voor het droog reinigen (stomen), nat reinigen (wassen), chemisch reinigen, en strijken. *Lakenpakketten en dekbedden zijn na onze reiniging heerlijk fris, schoon, strak gestreken en gevouwen.

U kunt alle soorten kleding of woningtextiel, zoals vloer kleed stukken en karpetten, bij ons aanbieden voor het droog reinigen (stomen), nat reinigen (wassen), chemisch reinigen, en strijken.

Wij behandelen uw stoomgoed met zorg en aandacht. Alle kleding wordt op vlekken gecontroleerd en bij onvoldoende resultaat wordt het nog een keer extra behandeld.  

Ideaal voor particulieren, kantoren, instellingen, hotels, restaurants en sportclubs.

Wist u dat wij voor dons jassen, ook de duurdere merken, onze hand niet omdraaien? Wij zien deze zeer regelmatig in onze stomerij en krijgen ze perfect schoon.  

Stomen ofwel chemisch reinigen is koud reinigen met gebruik van de chemische vloeistof perchloorethyleen. Deze organische verbinding vindt u op het waslabel aangegeven als P. Met chemisch reinigen verwijderen we alle moeilijke vlekken uit uw kleding en textiel. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat de stof krimpt.  

Stomerij / Reiniging

U kunt alle soorten kleding of woningtextiel, zoals vloer kleed stukken en karpetten, bij ons aanbieden voor het droog reinigen (stomen), nat reinigen (wassen), chemisch reinigen, en strijken. *Lakenpakketten en dekbedden zijn na onze reiniging heerlijk fris, schoon,strak gestreken en gevouwen.

Suède en leer reiniging

Gespecialiseerde reiniging. Naast het reinigen wordt het suède geborsteld en behandeld waardoor de kleur weer terug komt. Leren kleding krijgt naast reiniging een behandeling tegen uitdroging. Het leer glanst u weer tegemoet.

Reiniging van bruidskleding

Uw bruiloft, de mooiste dag van uw leven. In prachtige bruidskleding natuurlijk. De kans is groot dat uw trouwjurk of trouwpak niet geheel ongeschonden door uw trouwdag heen komt. Een vlek hier en daar is zeker op een feestdag niet te voorkomen. Met name de onderzijde van uw japon of sleep krijgt het flink te verduren. Maar uiteraard wilt u uw bruidsjapon (of het trouw kostuum van de bruidegom) wel graag als aandenken bewaren. Wij besteden veel zorg aan de reiniging van uw kwetsbare trouwkleding, zodat deze keurig netjes kan worden opgeborgen als een blijvende herinnering.

Wasserij

Uw wasgoed wordt gewassen, gedroogd en opgevouwen. Als u dat wilt wordt wasverzachter of stijfsel toegevoegd. Naast de gewone was kunt u ook uw vitrage of gordijnen bij ons laten wassen. Net zoals dekbedden, dekens, slaapzakken, bankstelhoezen en dergelijke.

Uw kleding en textiel wordt warm gereinigd met water en biologisch afbreekbare wasmiddelen. In de extra grote wasmachine past de was en is daardoor in één keer klaar. Zo houden ook allemaal dezelfde heldere kleuren. Wassen, drogen en afwerken gaat tijdens een behandeling in één moeite door.  

De toekomst van milieuvriendelijk wassen vindt u vandaag dus al bij ons. Ideaal voor particulieren, instellingen, hotels, restaurants en sportclubs.